SAP ROMANIA te provoacă să descoperi soluțiile de Finance de ultimă generație utilizate de către cei mai mari clienți ai săi! În perioada Noiembrie-Decembrie 2021 te așteaptă să te înscrii la Hackatonul de Finance susținut pe platforma talent.nextlab.tech iar dacă te numeri printre cei mai buni ai șansa să te alături echipei de Finance SAP și să îți începi cariera de success în domeniul privilegiat al consultanței ERP (Entreprise Resource Planning).
Înscrierile se fac aici.
Ce vom face?
Hackathonul abordează soluțiile SAP Finance și oferă participanților șansa de a le descoperi și practica. Pentru cei ce vor reuși să le răspundă provocării, vor avea oportunitatea unei cariere în cadrul companiei SAP.
Cum?
Hackathonul își propune să abordeze tehnologia destinată solutiilor de Finance pentru a permite unui grup de studenți să ia contact cu domeniul consultanței ERP. Se vor parcurge patru lecții la sfârșitul cărora studenții vor primi o provocare la care trebuie să răspundă cu un pitch realizat pe baza unui proiect.
Cursul va fi susținut pe platforma nextlab.tech cu ajutorul unui asistent virtual de învățare și va insista atât asupra aspectelor teoretice cât și a celor practice astfel încât, la terminarea lui, studenții să dobândească un bagaj de cunoștințe care să le permită să abordeze provocarea lansată. Activitățile de învățare vor fi susținute pe parcursul a patru lecții asincrone. Se recomandă parcurgerea unei lecții pe săptămână. Studenții au la dispoziție două săptămâni de studiu individual pentru a pregăti proiectul solicitat de provocare și un pitch video.
Cine se poate înscrie
Se pot înscrie studenții de la licență și masterat din orice universitate. Profită și tu de șansa de a studia participând la hackathon. Înscrierile se fac online pe platforma talent.nextlab.tech. Poți folosi link-ul de mai jos. Dacă nu ai un cont pe talent.nextlab.tech te rugăm să creezi unul.
Participarea studenților este gratuită!
Temenul de înscriere este: 30 Octombrie 2021.
Pagina de înscriere este: https://talent.nextlab.tech/#/join-hackathon/6156b54d9b26cb0a17a9305a
Este pentru tine dacă:
- ești pasionat de finance
- vorbești fluent limba engleză
- ești interesat de o carieră în domeniu
Ce vom învăța
01 – 07 Noiembrie: Introduction to Finance
08 – 14 Noiembrie: General Ledger Accounting Overview
15 – 21 Noiembrie: Accounts Payables & Accounts Receivebles Overview
22 – 28 Noiembrie: Asset Accounting Overview
29 Noiembrie – 12 Decembrie: Realizare challenge
Ce este un hackathon? Ce este un pitch?
Un hackathon reprezintă o sesiune intensă de învățare pe parcursul căreia studenții trebuie să răspundă unei provocări. Hackathoanele de pe platforma talent.nextlab.tech sunt precedate de câteva lecții pregătitoare care ajută studenții să răspundă provocării lansate. Studenții care rezolvă provocarea vor dobândi cunoștinte valoroase pe piața muncii. Unii dintre ei vor fi angajați de către compania care organizează hackathonul.
Rezolvarea provocării se va demonstra cu ajutorul unui pitch video și eventual, aplicații informatice sau alte materiale digitale. Un pitch video reprezintă un film de maxim 2 minute în care hackathoniștii își prezintă realizările. Pitch-urile vor fi evaluate atât din punct de vedere al conținutului care privește provocarea cât și din punct de vedere al capacității de digital storytelling pe care o demonstrează hackathoniștii. Vă recomandăm să vizitați secțiunea Studenți ca să aflați câteva sfaturi despre cum se realizează un pitch de calitate.
Despre SAP
SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. În prezent, compania are peste 440.000 de clienți în 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuind la simplificarea proceselor de business și oferind platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 77% dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP.
Despre SAP România
SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 19 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizațiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.
În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a peste 714 de angajați.
A fi consultant SAP este un privilegiu pe care puține persoane au șansă să îl aibă având în vedere că această tehnologie este un domeniu aparte care presupune parcurgerea unor cursuri specializate.
Site-ul companiei este : www.sap.com
Număr de locuri disponibile la hackathon: 20
Reprezentant angajator
Persoana de legătură care poate oferi detalii suplimentare din partea angajatorului este:
Contact
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe această pagină.