2. Tech hackathons

DeepRacer ROBOHACKATHON

CYBERLLENCE INOVATIE S.R.L. organizează un hackathon gratuit cu prezență fizică destinat studenților care sunt înscriși în cadrul facultăților din București cu accent pe studenții de la programele de licență care se află la profile cu specialitate tehnică. Acest hackathon urmează să se desfășoare în data de 25 Mai 2024.

Ce este un hackathon?

Hackathoanele găzduite pe platforma talent.nextlab.tech sunt bazate pe lecții pregătitoare, concepute pentru a ajuta studenții să se antreneze pentru provocarea finală. Rezolvarea acestei provocări furnizează participanților cunoștințe valoroase pentru cariera lor viitoare.

Tema: Acest hackathon se va concentra pe cunoștințele de robotică și folosirea de tehnologii integrate cu AI, incluzând lucrul cu robotul DeepRacer.

Context: Scopul acestui hackathon este de a familiariza studenții cu lucrul cu echipamente robotice dotate cu inteligență artificială, cum este robotul DeepRacer, și alte tehnologii avansate de ultimă generație. Aceste concepte vor fi acoperite în detaliu în timpul a 2 lecții pregătitoare care vor fi parcurse de către studenți în timpul robohackathonului. După aceste lecții, va fi lansată o provocare pentru studenți, pe care aceștia trebuie să o rezolve într-un interval de timp prestabilit. Lecțiile pregătitoare vor fi disponibile pe platforma talent.nextlab.tech și vor fi susținute de un asistent de învățare. De asemenea tot pe această platformă vor realiza o activitate de studiu individual din care vor acoperi numărul de ore de practică. În timpul acestor lecții, participanții vor fi inițiați în aspectele teoretice ale roboticii cu tehnologii AI folosind robotul DeepRacer.

Înscriere: Hackathon-ul este deschis pentru studenții de licență de la orice universitate din București. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru învățare.

Înscrierea se face online prin intermediul platformei talent.nextlab.tech.

Pe această platformă studenții urmează să își realizeze conturi pentru a se putea înscrie.

După crearea contului vă invităm să accesați acest link pentru înscriere.

Participarea studenților este gratuită.

Termenul limită de înscriere este: 23 Mai 2024

Planificarea activităților:

CALENDAR ACTIVITĂȚI

DATA: 25 MAI 2024

LOCAȚIE: Clădirea Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, ASE București, Calea Dorobanți Nr. 15-17.

ORA ȘI ACTIVITATE
09:00 – 09:30 SOSIREA STUDENȚILOR ȘI ÎNREGISTRAREA
09:30 – 10:00 DESCHIDERE ROBOHACKATHON
10:00 – 12:00 PARCURGEREA LECȚIEI 1
12:00 – 13:00 PAUZĂ
13:00 – 16:00 PARCURGERE LECȚIEI 2
16:00 – 17:30 PREGĂTIREA ROBOȚILOR PENTRU CHALLENGE-UL FINAL

17:30 – 18:00 PROBE CHALLENGE FINAL

18:00 – 18:15 PREMIEREA STUDENȚILOR

În cadrul acestui robohackathon studenții urmează să utilizeze roboții DeepRacer și să parcurgă următoarele două lecții:

Lecția 1 – Reinforcement learning cu roboții DeepRacer

Lecția 2 – Model propriu de machine learning pentru roboții DeepRacer

Contact:

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa:

[email protected]